Hvor mange typer er der i PN300 Plastic Reelï¼

2022-12-12

PN300 plastlinjeskiven er opdelt i 3 typer: integreret, samling stort rør og samling lille rør.

1. Integreret


Det er dannet af sprøjtestøbemaskinen på én gang, og det klæbrige dæksel syntetiseres. Den dynamiske balance er god, vægten er 1,3 kg, pladen har meget forstærkning, og den kan normalt bære 30 kg. Det bruges til langsigtet omsætning såsom ledninger, kernetråde og rebbånd; grundet den gode dynamiske balance bruges også en lille del på tegnemaskinen (gummipladevægten er let, den integrerede dynamiske balance er god, og der vil ikke være noget stort udsving, men levetiden vil blive reduceret. meget af.)


2. Samlet lille tønde

Pladeoverfladen og rørsammensætningen dannes, de fire skruer er fastgjort, akselhullet er galvaniseret jernhylster, cylinderens diameter er 130 mm, vægten er omkring 2,1 kg, og normalen kan belastes med 50 kg. Det bruges til kobbertråde, ledninger, fremmede og tegnemaskiner. Samlingstypen er stærkere, og højden kan også justeres. Størrelsen på aksen kan også ændres efter forskellige behov. Det er en integreret forbedret version, men den dynamiske balance er lidt svagere.


3. Samlet Big Barrel


Pladeoverfladen og rørsammensætningen dannes, de 4 skruer er fastgjort, cylinderens diameter er 155 mm, vægten er omkring 2,12 kg, og den kan normalt bære 50 kg. Kun størrelsen på rørlegemet er forskellig fra samlingstypen (specielle ledninger har højere krav til bøjning, og cylinderen kan beskyttes bedre).




For mere linjeviden, klik venligst på linket nedenfor for at lære mere.


http://www.cable-spool.com

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy